Home

Tweede editie dorpsactie Serious Dorpsfestival

Tweede editie dorpsactie Serious Dorpsfestival Biddinghuizen - 1 november 2016.  Biddinghuizen komt weer in actie voor 3FM Serious Request. Op vrijdag 16 en zaterdag 17 december 2016 vindt de tweede editie van het Serious Dorpsfestival plaats. Dit jaar gaat echter de helft van de opbrengst naar een lokaal goed doel.

Vorig jaar hebben enthousiaste inwoners met zoveel mogelijk dorpsgenoten het festival voor het eerst georganiseerd. In zo’n vijf weken tijd werd een gevarieerd programma uit de grond gestampt waarmee in 24 uur € 5007,39 is opgehaald.
 
Oproep
Hoe het programma dit jaar er uit komt te zien, is afhankelijk van de ideeën die vanuit het dorp worden aangedragen. Inwoners die mee willen helpen en doen, kunnen zich aanmelden. Dit kan persoonlijk bij de dames van Het Koetshuis of via bhzsr15@gmail.com. Ook worden er oproepjes gedaan op Facebook.
 
Samenwerkingen
Een aantal deelnemers die bij de eerste editie meededen, hebben al aangegeven zich weer in te zetten. De organisatie denkt ook creatief na over activiteiten die aansluiten bij het thema van 3FM Serious Request 2016: Longontsteking, onder het mom van ‘Laat ze niet stikken’. Het dorpsfestival is van en voor alle inwoners bedoeld.

Lokaal goed doel
De helft van de opbrengst van Serious Dorpsfestival gaat naar een lokaal goed doel. Binnenkort wordt bekend gemaakt welk doel dit is. Het Serious Dorpsfestival vindt plaats in dorpshuis Het Koetshuis, aansluitend op de kerstmarkt. Meer informatie staat op www.bhzsr.nl.   

Sfeerverslag Serious Dorpsfestival 2015

<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat