Home

Serious Dorpsfestival voor stille nood dichtbij

Serious Dorpsfestival voor stille nood dichtbij Biddinghuizen - 21 november 2016.  Biddinghuizen helpt Biddinghuizen. Tijdens de tweede editie van het Serious Dorpsfestival komt het dorp niet alleen in actie voor 3FM Serious Request. Dit jaar gaat de helft van de opbrengst naar werkgroep Diaconie van de Protestantse Gemeente Biddinghuizen.

3FM Serious Request zet zich al jaren met het Rode Kruis in voor een stille ramp wereldwijd. In Biddinghuizen wil de organisatie zich 16 en 17 december daarnaast inzetten voor stille nood dichtbij, in het eigen dorp. ‘Omdat de werkgroep Diaconie helpt waar geen helpers zijn. Waarbij het niet uitmaakt of dorpsgenoten wel of niet lid zijn van een kerk, wel of niet gelovig zijn.’ De werkgroep doet dit samen met andere instanties, zoals KESA van de parochie.
 
Oproep
Hoe het programma dit jaar er uit komt te zien, is afhankelijk van de ideeën die vanuit het dorp worden aangedragen. Je kunt weer plaatjes aanvragen voor geld bij dj’s, komen eten, meedoen aan spelletjes en er is een RPM/spinning marathon. En wie muzikaal is, kan meespelen of zingen met Biddinghuizen United. Inwoners die mee willen helpen en doen, kunnen zich aanmelden. Dit kan persoonlijk bij de dames van dorpshuis Het Koetshuis of via bhzsr15@gmail.com. Ook worden er oproepjes gedaan op Facebook.
 
Het dorpsfestival is van en voor alle inwoners bedoeld. Het Serious Dorpsfestival vindt 16 en 17 december plaats in dorpshuis Het Koetshuis, aansluitend op de kerstmarkt. Meer informatie staat op www.bhzsr.nl.   


<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat