Home

RPM/Spinning Marathon Joy4Life met Serious Dorpsfestival

RPM/Spinning Marathon Joy4Life met Serious Dorpsfestival Biddinghuizen - 23 november 2016.  Na het succes van vorig jaar doet Joy4Life Lifestyle Centre weer mee met het Serious Dorpsfestival in Biddinghuizen. Organisator Kees Schaak daagt sportieve dorpsgenoten uit voor de RPM/Spinning Marathon op zaterdag 17 december in Het Koetshuis.De marathon is dit keer een uur langer en met meer fietsen, dankzij medewerking van ABC Sportcentrum Elburg. Kees Schaak hoopt dat er weer veel mensen meedoen. ‘Dat het festival nu deels ook voor stille armoe in ons eigen dorp is, wordt enorm gewaardeerd.’ De RPM/Spinningmarathon verhuist wel naar de zaterdagmiddag en is nu van 13.00 tot 17.00 uur.
 
Ieder uur kun je starten. Wie mee wil doen, betaalt € 8,- per uur. Wie zich voor de volle vier uur inschrijft, draagt in totaal € 30,- bij aan de dorpsactie. Per uur zijn er zo’n 40 fietsen beschikbaar, dus meld je zo snel mogelijk aan.
 
Aanmelden
Wil je sportief zijn voor Serious Request? Meld je dan aan. Dit kan bij de balie bij Joy4Life of in Het Koetshuis of per mail via marathon17dec@cschaak.nl. Alle informatie over de actie staat op www.bhzsr.nl  
 
Serious Dorpsfestival
De week voor kerst is de landelijke actieweek voor 3FM Serious Request in Het Glazen Huis. Ook in Biddinghuizen komen wij met elkaar in actie. Speciaal voor het goede doel organiseren wij samen de tweede editie van het Serious Dorpsfestival. In dorpshuis Het Koetshuis, met activiteiten voor jong en oud. Aansluitend op de kerstmarkt.
 
Op vrijdag 16 en zaterdag 17 december 2016 komen we niet alleen in actie voor het Rode Kruis. 50% van de opbrengst in Biddinghuizen gaat naar stille nood in ons dorp via werkgroep Diaconie. 
(Fotograaf: Wim Kapteijn)

<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat