Home

Kerstballet voor Kleuters tijdens Serious Dorpsfestival

Kerstballet voor Kleuters tijdens Serious Dorpsfestival            Biddinghuizen - 25 november 2016.  Zaterdag 17 december zijn er voor het goede doel dansworkshops in Het Koetshuis voor kleuters. Al dansend gaan we samen een mooi danskerstboom zoeken, omhakken en versieren. Dansdocente Hanneke Potthoff van De Meerpaal doet voor de tweede keer mee.

´Vorig jaar hebben we maar liefst € 40,00 met de allerkleinste bij elkaar gedanst!´ Het streven van Hanneke Potthoff is dat ze dit jaar nog meer kleuters laat dansen voor het goede doel. Ze doet graag weer mee met Serious Dorpsfestival. Ouders kunnen hun kinderen aanmelden om mee te dansen.
 
Aanmelden
De workshops zijn van 11.00 tot 11.45 uur en van 12.00 tot 12.45 uur. Speciaal voor kinderen van 3 tot 6 jaar. Deelname kost € 2,50 en dit geld gaat ook naar 3FM Serious Request en het lokale goede doel. Per workshop kunnen 12 kinderen meedoen. Dus reserveer snel een plek via h.potthoff@meerpaal.nl. Meer informatie over het Serious Dorpsfestival en andere activiteiten staat op www.bhzsr.nl.
 
Korte cursus Kleuterballet Biddinghuizen
Bij voldoende aanmeldingen start vanaf 17 januari de nieuwe cursus Kleuterballet. ´Het leuke van dans voor kleuters is de speelse wijze waarop met dans wordt omgegaan´, aldus docent Hanneke Potthoff. ´We maken tijdens de les veel gebruik van verhaaltjes om zodoende de leerlingen uit te dagen tot het uitvoeren van dansoefeningen.´ Op die manier wordt spelenderwijs aandacht besteed aan een goede lichaamshouding, kracht en souplesse én het ontwikkelen van muzikaliteit en dansgevoel. De cursus is leuk voor meiden en jongens.
 
Informatie 
Kleuterballet is geschikt voor kinderen van 3,5 tot 6 jaar. De 10 lessen vinden vanaf 17 januari  2017 iedere dinsdag van 16.30 tot 17.15 uur plaats in Het Koetshuis in Biddinghuizen. Het is altijd mogelijk een gratis proefles mee te draaien. Kijk voor meer info op www.meerpaal.nl/cursussen of mail naar activiteiten@meerpaal.nl.
 
Serious Dorpsfestival
De week voor kerst is de landelijke actieweek voor 3FM Serious Request en het Rode Kruis in Het Glazen Huis. Ook in Biddinghuizen komen inwoners met elkaar in actie. Speciaal voor het goede doel organiseren zij samen de tweede editie van het Serious Dorpsfestival. In dorpshuis Het Koetshuis, met activiteiten voor jong en oud. Op vrijdag 16 december en zaterdag 17 december, aansluitend op de kerstmarkt. De helft van de opbrengst in Biddinghuizen gaat naar stille nood in het dorp via werkgroep Diaconie van de protestantse gemeente Biddinghuizen. 
(Foto's: Nicolette Foto ByMe Fotografie, Gery de Bie-Oerlemans, Wim Kapteijn)

<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat