Home

Tekeningen maken voor dj’s Glazen Huis en Koetshuis

Tekeningen maken voor dj’s Glazen Huis en Koetshuis Biddinghuizen - 7 december 2016.  ‘Van kinderen horen wij dat ze ook graag wat willen doen voor het Glazen Huis/3FM Serious Request. Dat kan met Serious Dorpsfestival’, aldus Joke Harms. Zij organiseert woensdag 14 december een kindermiddag waarbij kinderen tekeningen kunnen maken voor de dj’s.

Met de knutsels en tekeningen mogen de kinderen Joke helpen om de ruimte bij de dj’s in Het Koetshuis te versieren. Hier zullen de dj’s Ane & Wilco vrijdag 16 en zaterdag 17 december live radio maken en kan iedereen plaatjes aanvragen voor het goede doel.

Tekeningen naar 3FM dj’s
Na onze actie worden die tekeningen meegenomen naar Breda voor de 3FM dj’s Frank en Domien in het échte Glazen Huis’, vertelt Joke Harms. De woensdagmiddag is vooral ook een manier om de voorpret te delen. Vorig jaar kwamen ook al veel kinderen af op de dorpsactie. Er doet ook een aantal kinderen mee aan de jamsessie Biddinghuizen United.

Kinderactiviteiten
Tijdens Serious Dorpsfestival zijn er meerdere kinderactiviteiten. Ze kunnen meedoen met Jeu de Boules, Kerstballet voor Kleuters, schminken, sneeuwpoppen maken, spijker slaan en plaatjes aanvragen. Aanstaande zaterdagmiddag zijn er hardloopspelletjes op Het Plein van Loopgroep Biddinghuizen.  

Informatie kindermiddag
De inloopmiddag om te knutselen is woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur. De kinderen betalen € 1,50 voor het goede doel en krijgen een glaasje ranja. Alle informatie over de dorpsactie staat op www.bhzsr.nl.     

<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat