Home

Live radio met dj´s Serious Dorpsfestival

Live radio met dj´s Serious Dorpsfestival Biddinghuizen - 8 december 2016.  Het Glazen Huis in Breda of Het Koetshuis in Biddinghuizen. Op beide plekken zetten ze zich in voor 3FM Serious Request. De dj’s Ane Sybesma en Wilco den Teuling maken ook live radio tijdens de dorpsactie Serious Dorpsfestival.

Op vrijdag 16 en zaterdag 17 december verrijst een radioruimte in dorpshuis Het Koetshuis waar de beide Biddinghuizenaren samen radio gaan maken. Bij de bar, in het hart van het dorpshuis. Vorig jaar vormden zij met hun muziek ook al de rode draad bij de eerste editie van het festival. Ane Sybesma: ´Het was een bijzondere ervaring. Saamhorigheid gecombineerd met gezelligheid. Een mooie manier om onze passie in te zetten voor een goed doel.´
 
Plaatjes aanvragen
Bezoekers en luisteraars kunnen afwisselende muziek en gekkigheid van de dj´s verwachten en ter plekke tegen geld een plaatje aanvragen. Speciaal voor deze gelegenheid is er een brievenbus, bekend van het Glazen Huis. Ane en Wilco wonen praktisch hun hele leven in Biddinghuizen. En inwoners kennen hen als de ´plaatjes draaiers´. 

Soos Neptunus
De dj´s starten op vrijdagavond om 20.00 uur en gaan door tot in de laatste uurtjes. Vanaf 22.00 uur wordt de bar omgedoopt tot Soos Neptunus. Een begrip van vroeger. Al weer meer dan vijfentwintig jaar geleden begon Ane bij Soos Neptunus als dj en haalde binnen een half jaar Wilco erbij. Jaren achtereen verzorgden zij ook de muziek op het Oud & Nieuw-feest in het dorp. Op zaterdag 17 december pakken ze live radio maken weer op, hoewel ´s nachts non-stop muziek te horen zal zijn via de livestream op de actiesite www.bhzsr.nl.
 
Uitzending gemist
De uitzendingen van vorig jaar zijn allemaal terug te luisteren op de actiesite onder Uitzending Gemist. De radio-uitzending vanaf Serious Dorpsfestival is dit jaar ook thuis te volgen via deze livestream. Overigens wordt dit jaar niet alleen geld opgehaald voor 3FM Serious Request, de helft van de opbrengst is voor stille armoe en nood in eigen dorp, via werkgroep diaconie van de protestantse gemeente Biddinghuizen. Zij helpen waar geen helpers zijn, binnen en buiten de kerk.

Serious Dorpsfestival
De week voor kerst is het actieweek voor 3FM Serious Request. Ook in Biddinghuizen komen inwoners met elkaar in actie. Speciaal voor het goede doel organiseren zij samen de tweede editie van het Serious Dorpsfestival. In dorpshuis Het Koetshuis, boordevol activiteiten voor jong en oud. Aansluitend op de kerstmarkt. Meer informatie en hoe mee te doen staat op www.bhzsr.nl.

<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat