Home

H2 BAS Basketbal Serious Supporteren

H2 BAS Basketbal Serious Supporteren Biddinghuizen - 15 december 2016.  Zaterdag aanstaande speelt het Heren 2 team van BAS Basketbal een belangrijke wedstrijd in Het Koetshuis. De organisatie van Serious Dorpsfestival roept op de heren te supporteren. Want het team doneert voor elk door hen gescoorde punt een euro.

Heren 2 is bezig met een goed seizoen en staat tweede in de competitie. Met slechts twee punten minder dan de koploper. En dat is GSS uit Elburg. Zaterdag spelen zij tegen elkaar in Biddinghuizen. Het Koetshuis mag kolken van de supporters.  

Scoren is doneren
‘Een spannende wedstrijd’, aldus H2. De basketballers hebben een extra motivatie om flink uit te pakken. ‘We dragen #BHZSR, Serious Dorpsfestival, een warm hart toe, daarom gaan we voor elk punt dat we scoren een euro doneren!’
 
Joke mascotte
In de rust van de wedstrijd zal de mascotte van H2, Joke Harms, het team nog even goed oppeppen. Zij wil niet alleen dat de mannen winnen en gaan voor een kampioensfeest, zij hoopt ook dat er veel geld wordt gedoneerd. Ook Bas Volleybal en Bas Badminton zetten zich in voor Serious Dorpsfestival.

Bezoekers basketbal
Bezoekers van de wedstrijd kunnen tussendoor een plaatje aanvragen bij de dj´s en genieten van een hapje en een drankje bij de bar. Ook voor het goede doel. Bij winst zal het vast een lange avond worden. Tot 19.30 uur is er stamppottenbuffet in Het Koetshuis. En van 20.00 tot 21.00 uur het Koetshuiskamerconcert met Biddinghuizen United. Overdag zijn er ook activiteiten voor het goede doel in het dorpshuis.
 
De basketbalwedstrijd begint om 20.30 uur. Meer informatie staat op www.bhzsr.nl
 

<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat