Home

Soos Neptunus

Soos Neptunus Biddinghuizen - 12 december 2016.  De dj´s starten op vrijdagavond om 20.00 uur en gaan door tot in de laatste uurtjes. Om 21.00 uur is de officiële aftrap. En vanaf 22.00 uur wordt de bar omgedoopt tot Soos Neptunus. Een begrip van vroeger.

Al weer meer dan vijfentwintig jaar geleden begon Ane bij Soos Neptunus als dj en haalde binnen een half jaar Wilco erbij. Jaren achtereen verzorgden zij ook de muziek op het Oud & Nieuw-feest in het dorp.

Geschiedenis Soos Neptunus
Soos Neptunus werd in 1970 opgericht en startte in kerkcentrum de Voorhof. Van december 1971 tot en met 1978 was de soos gevestigd in het barakkenkamp. In 1978 verhuisde de soos naar Het Koetshuis, om daar vervolgens 25 jaar onderdak te vinden. In eerste instantie werd gedraaid in de voorste ruimte, in de jaren '90 verkaste men naar een ruimte achterin het gebouw. De voorste ruimte zal ook nu het decor zijn van Soos Neptunus.

Meer oud leden welkom
Oud bestuursleden die niet benaderd zijn maar wel de handen uit de mouwen willen steken, zijn vrijdagavond van harte welkom. Opgeven is niet nodig. De werkzaamheden zullen net als vroeger bestaan uit glazen halen, bar werkzaamheden en muntenverkoop.

Op zaterdag 17 december pakken de dj's het live radio maken weer op, hoewel ´s nachts non-stop muziek te horen zal zijn via de livestream op de actiesite http://www.bhzsr.nl.

<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat