Home

Biddinghuizen klaar voor Serious Dorpsfestival

Biddinghuizen klaar voor Serious Dorpsfestival Biddinghuizen - 16 december 2016.  Met de inrichting van de dj ruimte om live radio te maken is dorpshuis Het Koetshuis in Biddinghuizen klaar voor Serious Dorpsfestival. Dit weekend komen inwoners in actie voor 3FM Serious Request en stille armoede in eigen dorp.

Het dorpshuis is twee dagen boordevol activiteiten waarbij de inwoners elkaar uitdagen mee te doen voor het goede doel. Onder het mom van Biddinghuizen helpt Biddinghuizen gaat de helft van de opbrengst naar werkgroep Diaconie van de Protestantse Gemeente Biddinghuizen. 

Bezoekers kunnen plaatjes aanvragen voor geld bij de dj’s, aanschuiven bij het stamppottenbuffet, meedoen aan spelletjes en er is een RPM/spinning marathon. Een aantal muzikale inwoners geven een ´Koetshuiskamerconcert´ als Biddinghuizen United.
 
Het dorpsfestival is van en voor alle inwoners bedoeld. Het Serious Dorpsfestival vindt 16 en 17 december plaats in dorpshuis Het Koetshuis, aansluitend op de kerstmarkt. Meer informatie staat op www.bhzsr.nl.  

<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat