Home

Eerste avond Serious Dorpsfestival

Eerste avond Serious Dorpsfestival Biddinghuizen - 17 december 2016.  Het was nog lang gezellig in Het Koetshuis tijdens de openingsavond van Serious Dorpsfestival. Er stroomt al heel wat geld in de brievenbus en de eerste cheques met donaties hangen op het prikbord achter de dj´s.

De eerste verzoeken werden gedaan bij de dj´s. Live zoals door Piratenkoor Blauwbaarden die een van hun hits wilde horen voor vijftig euro. Primeur dit jaar is dat er ook online verzoeken gedaan kunnen worden, via de actiesite en BHZNet.nl. De dj´s en mannen van www.Sybit.nl hebben dit mogelijk gemaakt.

Van jong tot oud
Eerder deze week haalde Loopgroep Biddinghuizen al geld op. Kinderen mochten dit in de brievenbus stoppen. Zij vermaakten zich prima met het Serious Spijkerslaan en haakten aan bij BAS Badminton toernooi voor het goede doel. Ondertussen konden de ouders aan de bar bijkletsen met (oud-)dorpsgenoten.
En de jongeren waren aan het armpje drukken voor het goede doel. Ook Joke Harms werd uitgedaagd, wat zij natuurlijk alleen voor geld deed.

Bijkletsen aan de bar
Een prima mix van alle leeftijden hadden het naar hun zin in de voorste barruimte van Het Koetshuis. De bar werd bemand door oud-bestuursleden Berthold Sijtsma en Piet Scholtanus, die hier een jaar of 30 geleden de jeugd van Biddinghuizen ook al vermaakten. En natuurlijk vroeg Piet een plaat aan van Volbeat.
 
Borreltje Joke pas op zondag
De Drontenaar kwam langs voor een interview met Joke Harms. Hierin gaf zij aan dat de actie voor haar al lang geslaagd is. Vanwege de aandacht voor het goede doel en de lol die zij al met dorpsgenoten heeft gehad in alle voorbereidingen en acties. Op de vraag waar zij het meest naar uitkijkt, antwoordde zij eerlijk: ´Naar het borreltje naderhand morgen, als iedereen weg is.´ DJ Ane reageerde hierop: ´We gaan net zo lang door dat Joke pas zondag haar borreltje kan drinken.´
 
Wie een plaatje wil horen, kan deze (tegen betaling) aanvragen in Het Koetshuis. Ook kan online een verzoekje aangevraagd worden, via de speciaal in het leven geroepen website http://verzoek.bhzsr.nl . Luisteren kan via www.bhzsr.nl of via de banner op BHZNet.nl.
 


<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat