Home

Filmpje muzikale ontdekking Robin (16) viraal

Filmpje muzikale ontdekking Robin (16) viraal Biddinghuizen - 19 december 2016.  Door de jamsessie Biddinghuizen United heeft het dorp ook nieuw talent ontdekt tijdens Serious Dorpsfestival. De zestienjarige Robin Walsarie Wolff trad voor het eerst op en maakte grote indruk. Het filmpje dat haar moeder op Facebook heeft gedeeld gaat viraal.

Het is Sieberen Sybesma, een van de muzikale krachten achter Biddinghuizen United, die een filmpje van Robin op Facebook zag. Hij nodigde haar uit om mee te doen met een sololied. De zestienjarige was zeer vereerd en hoewel ze het ook spannend vond, zei ze meteen ja. Ze koos voor het liedje This Town van oud One Direction lid Niall Horan. Een singer songwriters lied dat gaat over het terugkeren naar het dorp waarin je bent opgegroeid en momenteel veel gedraaid wordt op de radio.  

Luid applaus
Robin begeleidde zichzelf op gitaar en met open mond luisterde het publiek naar haar stem. In Het Koetshuis kon je een speld horen vallen. Als extra steun speelde Sieberen mee en zong de tweede stem. Toen het nummer was afgelopen klonk er luid applaus en enthousiast gejoel bij het publiek, en bij de andere deelnemers van Biddinghuizen United die trots waren op dit mooie moment.    

The Voice of Holland
Eén van de bezoekers hintte naar The Voice of Holland met de opmerking ‘Waar is die rode knop? We waren meteen omgedraaid.´ Dorpsvoorzitter Willem Feiken kon niet geloven wat hij zag en vroeg de organisatie ´Waar hebben jullie haar vandaan gehaald?´ Die grapten: ´Bij de Albert Heijn!´ Want daar heeft Robin haar bijbaantje.

Filmpje in 24 uur ´viral´
De moeder van Robin filmde live op Facebook mee en deelde dit op de actiepagina van Serious Dorpsfestival. In nog geen 24 uur is het filmpje meer dan tweeduizend keer bekeken. De reacties zijn van alle kanten lovend. Bezoekers die er bij waren komen woorden tekort en anderen zijn blij dat ze tenminste nog een filmpje kunnen zien. Eén van de reacties: ´En over een aantal jaar zegt iedereen weet je nog die eerste keer in Het Koetshuis? Ik was er bij!´

Wie net als Robin een keer mee wil doen aan Biddinghuizen United of iemand met talent kent, kan een bericht sturen naar biddinghuizenunited@gmail.com

(Foto: Wim Kapteijn)
(Meer foto's van Fotostudio Wierd voor de FlevoPost)
(Filmpje: Claudia Walsarie Wolff van der Kleij)


Biddinghuizen United: muzikale ontdekking Robin Walsarie Wolff

<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat