Home

Maandelijkse feestavond voor Serious Request

Biddinghuizen - 6 december 2015.  Op vrijdag 18 december barst het feest weer los tijdens de maandelijkse feestavond in Biddinghuizen. Deze feestavonden worden georganiseerd door het Jeugd & Jongerenwerk van De Meerpaal. Het thema is deze keer 'Christmas'.

Jongeren wordt opgeroepen in hun mooiste kerstoutfit te komen. De best geklede jongens en meisjes worden beloond met een prijs. Voor de liefhebbers is er ook een danswedstrijd. De inkomsten van deze avond gaan volledig naar het goede doel van Serious Request.

Kinderen die zin hebben in een feestje en lekker willen dansen, zijn van harte welkom in de jongerenruimte. Het feest voor kinderen van 6 tot en met 9 jaar start om 19.00 uur en is rond 20.00 uur afgelopen. Kosten hiervoor zijn € 0,50. Jongeren van 10 tot en met 14 jaar kunnen lekker feesten tussen 20.00 en 22.00 uur. Entree voor deze groep is € 1,-.

Samenwerking Serious Request Dorpsfestival
Op vrijdag 18 en zaterdag 19 december vindt het Serious Dorpsfestival in Het Koetshuis plaats. (http://www.bhzsr.nl/). Dit jaar zal er geld worden opgehaald voor kinderen en jongeren die leven onder de meest extreme omstandigheden. Hierdoor hebben zij weinig kans op scholing en ontwikkeling. Reden genoeg om de handen ineen te slaan om geld in te zamelen. Diverse partijen waaronder het wijkteam van Biddinghuizen zullen op 18 december een grandioze feestavond organiseren met leuke activiteiten.

Jeugd & Jongerenwerk, De Meerpaal

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat