Home

Soos Neptunus terug tijdens Serious Dorpsfestival

Soos Neptunus terug tijdens Serious Dorpsfestival Biddinghuizen - 15 december 2015.  Soos Neptunus, de jongerensoos die 32 jaar heeft bestaan en in 2003 haar deuren sloot, komt terug tijdens het Serious Dorpsfestival. Speciaal voor de dorpsactie in Biddinghuizen voor Serious Request. De DJ ruimte in Het Koetshuis zal vrijdagavond 18 december van 22.00 tot 1.00 uur omgedoopt worden tot Soos Neptunus.

Ane Sybesma en Wilco den Teuling zijn beide oud bestuursleden van deze jongerensoos en zijn de dj's die 24 uur lang voor muziek zullen gaan zorgen tijdens het Serious Dorpsfestival. Zowel de ruimte, de dj's als het tijdstip roepen herinneringen op aan de Soos Neptunus-vrijdagavond. Daarom besloten de dj's enkele oud bestuursleden te benaderen met de vraag of ze eventueel wilden helpen op de vrijdagavond om zo het oude Neptunus gevoel weer te laten herleven.

Inmiddels zijn er diverse toezeggingen zodat de avond van 22.00 tot 1.00 uur de naam Soos Neptunus kan dragen. "Heel leuk om te horen dat bij veel oud bestuursleden het Soos Neptunus gevoel nog niet verloren is gegaan" aldus dj Wilco den Teuling.

Neptunus
Soos Neptunus werd in 1970 opgericht en startte in kerkcentrum de Voorhof. Van december 1971 tot en met 1978 was de soos gevestigd in het barakkenkamp. In 1978 verhuisde de soos naar Het Koetshuis, om daar vervolgens 25 jaar onderdak te vinden. In eerste instantie werd gedraaid in de voorste ruimte, in de jaren '90 verkaste men naar een ruimte achterin het gebouw. De voorste ruimte zal ook nu het decor zijn van Soos Neptunus.

Meer oud leden welkom
Oud bestuursleden die niet benaderd zijn maar wel de handen uit de mouwen willen steken, zijn vrijdagavond van harte welkom. Opgeven is niet nodig. De werkzaamheden zullen net als vroeger bestaan uit glazen halen, bar werkzaamheden en muntenverkoop.

Serious Dorpsfestival
Dorpsgenoten komen samen in actie voor 3FM Serious Request en organiseren het Serious Dorpsfestival. Met Lowlands en Defqon is Biddinghuizen voor 3FM luisteraars hét festivaldorp van Nederland. En dat wil de inwoners laten zien! Het evenement start gelijk met Serious Request in Heerlen. Vanaf vrijdag 18 december 21.00 uur is dorpshuis Het Koetshuis 24 uur lang boordevol activiteiten voor jong en oud. Ook met elementen van de landelijke 3FM actie. En huiskamerconcerten met singer songwriters. Meer informatie en hoe mee te doen staat op http://www.bhzsr.nl.Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat