Home

Uitzendingen BHZSR live via BHZNet.nl

Biddinghuizen - 16 december 2015.  Vrijdagavond om 21.00 uur begint de 24-uurs radio-uitzending van BHZSR, onderdeel van de acties rondom het Serious Dorpsfestival. Via systemen van BHZNet.nl is het mogelijk vanuit de hele wereld live te luisteren naar deze uitzendingen.

DJ's Wilco den Teuling en Ane Sybesma gaan gezamenlijk 24 uur lang radio maken vanuit Het Koetshuis en vormen daarmee het hart van het Serious Dorpsfestival. Tijdens alle activiteiten die in het Koetshuis plaatsvinden zijn de heren dus aanwezig.

Vanuit de hele wereld
Gedurende de gehele uitzending is mee te luisteren via internet. BHZNet.nl stelt hiervoor een server beschikbaar, zodat met honderden tegelijk naar het evenement kan worden geluisterd, vanaf iedere locatie op de hele wereld met internet. Voor inwoners van Biddinghuizen is dit niet alleen ouderwets leuke radio (waarbij het natuurlijk mogelijk is verzoekjes aan te vragen en live in de uitzending te komen), het zal bovendien prikkelend genoeg zijn om een kijkje te komen nemen in Het Koetshuis.

Links naar het radiokanaal vind je op http://www.bhzsr.nl (bovenin een 'Luister'-link en op de hoofdpagina) en vanaf donderdag op de hoofdpagina van BHZNet.nl.

De eigenlijke uitzendingen van BHZSR starten pas op vrijdag 18 december, 21.00 uur. Tot die tijd wordt 3FM doorgegeven.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat