Home

Willem Feiken vol lof over BHZSR

Willem Feiken vol lof over BHZSR Biddinghuizen - 16 december 2016.  "We zijn weer in het Koetshuis en het is weer heel bijzonder. Als eerste wil ik een groot applaus voor de organisatie". Daarmee opende dorpsvoorzitter Willem Feiken zijn toespraak tijdens het Serious Dorpsfestival.

"Serious Request staat nu in Breda. Maar. In Biddinghuizen is er, samen sterk, ook een lokaal doel. Dat kunnen we als Dorpsbelangen alleen maar toejuichen. Maak er een mooi feest van!"

Na Willem Feiken kwam ook Harm Tolsma, namens de diaconie aan het woord:  "Fijn dat jullie hebben gekozen voor de arme kant van Biddinghuizen. Ik wens Ane en Wilco en de rest veel succes. We wachten met spanning af wat het resultaat gaat worden. Wij gaan ervoor zorgen dat het geld terechtkomt bij de mensen die het nodig hebben".

Feiken refereerde nog even aan de kerstmarkt. Bij de kraam van Dorpsbelangen stond ook dit jaar een collectebus. Dat bracht dit jaar een bedrag van 101,55 op. Feiken doneerde het bedrag in de bus, waarna de DJ's het overnamen met C&C Music Factory.

De uitzendingen van BHZSR duren nog tot morgenavond/nacht en zijn te beluisteren via www.bhzsr.nl. Om 22.00 uur start Soos Neptunus in Het Koetshuis. Toegang is gratis.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat