Home

Ruim 3500 euro bij Serious Dorpsfestival

Ruim 3500 euro bij Serious Dorpsfestival Biddinghuizen - 21 december 2016.  Het afgelopen weekend gehouden Serious Dorpsfestival heeft een bedrag van 3.524,= opgebracht. Dat meldde de organisatie gisteravond op Facebook. De goede doelen van NPO Radio 3FM Serious Request en van Diaconie Biddinghuizen ontvangen beide 1.762,=.

Tijdens het evenement, waarbij meer dan 24 uur radio het hoofdonderdeel vormde, konden mensen verzoekjes aanvragen tegen betaling. Daarnaast werden er diverse acties gehouden die geld in het laatje hebben gebracht, zoals bijvoorbeeld een RPM/spinning-marathon die 800,= opbracht. Alle acties samen kwamen tot het eindbedrag van 3.524,=.

Onderweg
Een team van Het Koetshuis is op dit moment onderweg naar Breda om 50% van de opbrengst te doneren aan 3FM Serious Request. 3FM komt dit jaar in actie voor kinderen met longontsteking. De werkgroep Diaconie van de Protestantse Gemeente Biddinghuizen (samen met KESA van de parochie en De Kans) ontvangt hun donatie op 24 december, na het zingen onder de toren, rond 20.00 uur. Diaconie helpt bij stille nood bij dorpsgenoten, kerkelijk of niet kerkelijk.

Meer informatie over het evenement, nieuws, filmpjes en foto's vind je op http://www.bhzsr.nl.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat