Home

Kleuters Biddinghuizen dansen voor het goede doel

Kleuters Biddinghuizen dansen voor het goede doel Biddinghuizen - 27 december 2016.  Tijdens het Serious Dorpsfestival Biddinghuizen dansten kleuters vanuit de kleuterballetgroep voor het goede doel. In de twee dansworkshops werd €48,30 opgehaald.

Het geld dat het Serious Dorpsfestival Biddinghuizen heeft opgebracht is ondertussen deels naar het glazen huis, dat in Breda staat, gebracht en deels overhandigd aan diaconie Biddinghuizen.

Nieuwe cursus kleuterballet
Bij voldoende aanmeldingen start vanaf 17 januari 2017 een nieuwe cursus Kleuterballet in het Koetshuis van 16.30 tot 17.15 uur. "Het leuke van dans voor kleuters is de speelse wijze waarop met dans wordt omgegaan", aldus docent Hanneke Potthoff. "We maken tijdens de les veel gebruik van verhaaltjes om zodoende de leerlingen uit te dagen tot het uitvoeren van dansoefeningen. Op die manier wordt spelenderwijs aandacht besteed aan een goede lichaamshouding, kracht en souplesse én het ontwikkelen van muzikaliteit en dansgevoel. De cursus is leuk voor meiden en jongens!"

Meer info
Kleuterballet is geschikt voor kinderen van 3,5 tot 6 jaar. De 10 lessen vinden vanaf 17 januari iedere dinsdag plaats in Het Koetshuis in Biddinghuizen. Het is altijd mogelijk een gratis proefles mee te draaien. Kijk voor meer info op http://www.meerpaal.nl/cursussen of mail naar activiteiten@meerpaal.nl.

De Meerpaal / Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat