Home

Foto- en videografen gezocht voor Serious Dorpsfestival

Foto- en videografen gezocht voor Serious Dorpsfestival Biddinghuizen - 15 december 2017.  Over een week start in Het Koetshuis de derde editie van het Serious Dorpsfestival, een actie waarbij geld wordt opgehaald voor 3FM Serious Request en voor de kerstverlichting aan de kerktoren. De organisatie zoekt nog mensen die tijdens het evenement foto's willen maken.

Een fotograaf hoeft hierbij niet het hele evenement op beeld vast te leggen (al mag dat wel natuurlijk) maar mag ook een deel voor zijn of haar rekening nemen. De foto's worden gebruikt voor berichtgeving rond het festival, voor berichten over toekomstige edities en voor de archivering van een 'stukje van Biddinghuizen' via de fotoboeken op BHZNet.nl en BHZSR.nl. Uiteraard geldt hierbij dat de fotograaf over een redelijke camera beschikt en zelf enige selectie en nabewerking kan doen.

Video
Ook wie video's maakt en van het evenement korte filmimpressies wil maken en delen, kan zich melden bij de organisatie. Het zal in dat geval bij voorkeur gaan om een compilatie achteraf van tussen de één en drie minuten. Een impressie per activiteit van ongeveer een minuut mag natuurlijk ook.

Wie tijd en interesse heeft, kan dit per e-mail laten weten op fotos@bhzsr.nl. Je ontvangt daarna nog een korte opsomming van aandachtspunten bij het maken van foto's of video.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat