Home

Samen eten voor Serious Request | Pop-up Eetcafé

Samen eten voor Serious Request | Pop-up Eetcafé Biddinghuizen - 2 december 2015.  Tijdens het Serious Dorpsfestival komt in Het Koetshuis een pop-up Eetcafé. Wie niets wil missen van alle festiviteiten in Biddinghuizen, kan zaterdag 19 december blijven eten. De maaltijden zijn mogelijk gemaakt door Biddinghuizer ondernemers, zodat de opbrengst naar het goede doel gaat. Liefhebbers moeten wel vooraf reserveren. Dit kan vanaf nu.

Start het weekend niet met een Ikea of Hema-ontbijt, maar met een Biddinghuizer Breakfast. Dit kan van acht tot tien uur voor € 2,50 per persoon. Wie zin heeft in een lekkere lunch kan van 12.00 tot 14.00 uur in het Eetcafé terecht. De prijs is € 3,50 per persoon. Na alle sportieve activiteiten kun je zaterdagavond aanschuiven bij het Stamppottenbuffet voor € 5,- per persoon. Met ingrediënten uit de poldergrond. Dit kan tussen 17.30 en 19.30 uur. Het programma van de huiskamerconcerten is hierop afgestemd.
 
Reserveren
Samen eten voor Serious Request. Gezellig en voor het goede doel. Reserveer vooraf voor het ontbijt, de lunch en het stamppottenbuffet. Dan zorgt de organisatie voor genoeg zitplaatsen en is er voor iedereen voldoende. In Het Koetshuis liggen flyers om je aan te melden. Je kunt ook bij de beheerders reserveren. 
 
Kookgroep Open Tafel helpt mee
De maaltijden worden klaargemaakt en uitgestald door de Kookgroep Open Tafel. De dames verzorgen al jarenlang wekelijks een maaltijd voor alleenstaande ouderen. Ook in de 2e Kamer in Het Koetshuis. Hiervoor ontvingen zij dit jaar de Gouden IJsvogel als dank en verdienste. Nu zetten zij zich in tijdens Serious Dorpsfestival, zodat iedereen van hun kooktalenten kan genieten.
 
Meer horeca voor het goede doel
Naast het Eetcafé wordt er meer gedaan. Feestvierders kunnen ´s nachts snacken. De bar is 24 uur open. Daar worden ook sappen verkocht. Speciaal samengesteld voor de dj´s in het Glazen Huis. Nu met liefde gemaakt voor de inwoners van Biddinghuizen. De gehele opbrengst is voor 3FM Serious Request.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door: agrariërs Erwin Regelink, Wilfried Groot Koerkamp en Richard Boelens, AH Jan Schuurhuis, Bakker Tietema, Flevosap, Fruithandel Teun van Beek, Pluimveebedrijf Gielen-Dielissen, Restaurant De Klink Schaap Holland, Turks Islamitische en Culturele Vereniging Mimar Sinan Camii, Van Turnhout Groente en Fruit, Joop de Vos de Kaasman..
 
Serious Dorpsfestival is een dorpsactie van de inwoners van Biddinghuizen. Gezamenlijk organiseren zij 24 uur lang activiteiten voor jong en oud in dorpshuis Het Koetshuis om geld in te zamelen voor 3FM Serious Request. Meer informatie staat op www.bhzsr.nl. 

<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat