Home

Sport en Spel tijdens Serious Dorpsfestival

Sport en Spel tijdens Serious Dorpsfestival Biddinghuizen - 7 december 2015.  Tijdens het Serious Dorpsfestival kunnen de inwoners van Biddinghuizen zich sportief inzetten voor het goede doel. Diverse sportverenigingen en sport- en dansscholen organiseren een aantal van de festivalactiviteiten. Van een RPM/Spinning marathon tot jeu de boules, van steps tot kleuterballet. Jong en oud kan meedoen.

Zowel op vrijdag 18 als zaterdag 19 december kunnen liefhebbers voor 3FM Serious Request meedoen aan Steps, Dans en Pilates. Rosemarie Bongaarts van DancePilatesCenter4Rose stelt de lesuren samen op basis van belangstelling. Zo kunnen inwoners hun beste beentje voorzetten en ‘in shape’ de kerst in. Ook Hanneke Potthoff, dansdocente bij De Meerpaal, biedt een activiteit aan. Aan kinderen van 3 tot 6 jaar geeft zij twee lessen in stijl: Kerstballet voor Kleuters.
 
Prijsjes winnen
De sportscholen in Biddinghuizen verplaatsen hun activiteiten voor het goede doel ook even naar dorpshuis Het Koetshuis. Chico Sports organiseert zaterdagmiddag vanaf 15.00 uur een sportief dobbelspel waar je prijsjes mee kunt winnen. Daarvoor is van 10.00 tot 13.00 uur de RPM/Spinning Marathon van Joy4Life. Met een extra twist, want in het tweede uur komt Popkoor Vaya Con Dios live zingen. Initiatiefnemer Kees Schaak gaat speciaal hierop een RPM/Spinning choreografie schrijven. In het derde uur komt er nog een muzikale verrassing tijdens het laatste zware fietsnummer. Ook leuk voor anderen om te komen kijken. BAS Badminton kiest voor een sportieve uitdaging op de vrijdagavond.
 
Ouderen doen mee
Maar er is meer. De spelers van HediDarts houden diverse acties. Bezoekers kunnen meedoen aan een blinde poule waar de dj's aan mee zullen werken door zo vaak mogelijk de bull te raken. Er kan op diverse manieren darts gespeeld worden, er is spijkerslaan en laat je verrassen. Met deze activiteiten steun je het goede doel en maak je kans op een prijs. De ouderen in het dorp organiseren koersbal en jeu de boules. Ze hebben extra ballen geregeld, dus iedereen, jong en oud, kan meedoen tegen een vrijwillige bijdrage. Meer informatie over het sportprogramma en de activiteiten. 

Zet jij je sportief in voor het goede doel?

Zet jij je ook sportief in voor 3FM Serious Request?

<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat